Anti Adware

Adware är ett annonsprogram som i princip kidnappar din webbläsare. Programmet kan ersätta din vanliga sökmotor med en oseriös sökmotor som du inte kan ta bort, installera ett tillägg som inte heller är lätt att bli av med, det kan göra att du hamnar på sajter du inte vill besöka och du kan drabbas av en massa oönskade annonser. Det här är grymt irriterande och stör ditt surfande. Det går förvisso att ta bort Adware manuellt, men det kan vara krångligt och tidsödande och det är inte alltid man lyckas bli av med det ändå. Då är det mycket enklare att ladda ner gratisprogrammet AdwCleaner som är grymt bra på att ta bort Adware.

Gratis Anti Adware

AdwCleaner är ett litet gratis Anti Adware-program som är mycket effektivt på att ta bort Adware. Du behöver inte ens installera programmet för att kunna använda det, du kan köra det från en USB-sticka om du så vill. Det enda du behöver göra är att starta programmet och klicka på ”Search” så kommer AdwCleaner snabbt lokalisera ditt adware, samt alla filer, tillägg och registernycklar som har med det skadliga programmet att göra. Sedan klickar du bara på ”Delete” och startar om din dator. Efter det kommer garanterat all Adware vara borta.

Vi på gratisvirusprogram.com rekommenderar varmt att du använder dig av AdwCleaner om du har drabbats av Adware. Det är förmodligen nätets mest effektiva Anti Adware.

http://laddaner.idg.se/program/adwcleaner

9 kommentarer to “Anti Adware”

 1. Lotta Wik says:

  Jag har haft det förr och då var deet kanonbra, hoppas det är det fortfarande, jag tror iaf så mycket på det så jag laddar hem det igen, Tack

 2. Fgvdroyag says:

  drugstore near me best drugstore bb cream best drug store primer

 3. Khthadut says:

  erectile dysfunction pills us online pharmacy pharmacy rx one reviews

 4. Jtmfgualt says:

  best canadian pharmacy rx pharmacy coupons canadian pharmacy

 5. Lokugualt says:

  pharmacy express pharmacy coupons california pharmacy

 6. Everything is very open with a very clear clarification of the issues.
  It was really informative. Your site is very useful. Thank you for
  sharing!

Skriv ett omdöme om virusprogrammet