F-Secure – Vi rekommenderar

F-Secure är välkänt för sina utmärkta säkerhetslösningar och har funnits i branschen i över 20 år, vilket är en evighet när det gäller internetsäkerhet. Om du inte har testat F-Secures säkerhetslösningar tidigare så är verkligen det på tiden. F-Secure har ett utmärkt virusprogram, en suverän brandvägg, ett grymt bra internetsäkerhetspaket och flera gratis verktyg. Vi på gratisvirusprogram.com rekommenderar F-secure starkt.

Testa F-Secure antivirus och Internet Security

F-Secure har inget gratis virusprogram men du kan prova deras virusprogram och internetsäkerhetspaket helt gratis i en månad. Vi lovar, du kommer inte att bli besviken. AV Comparatives gav F-Secure Antivirus utmärkelsen Advanced+ award for On Demand Detection år 2012 och rekommenderades av PC för Alla samma år, vilket säger en del om programmets förträfflighet. F-Secure virusprogram stoppar effektivt all slags skadlig kod (inklusive spionprogram) och är även bra på att ta bort denna kod. Virusprogrammet arbetar tyst i bakgrunden, slöar inte ner din dator och uppdateras ständigt i molnet.

 

F-Secure Internet Security innehåller även en suverän brandvägg och har flera bra extrafunktioner. Förutom att stoppa skadliga koder och otillåten trafik säkrar F-Secure dina bankärenden på nätet, skyddar din identitet, blockerar skräppost och nätfiske och skyddar dina barn via en föräldrakontroll.

 

I skrivande stund kan du få Internet Security för endast 445 kronor, vilket är ett mycket bra pris för en komplett internetsäkerhetslösning.

Gratis verktyg från F-Secure

Online scanner. F-Secure har en utmärkt online scanner som kontrollerar om din dator har drabbats virus och spionprogram eller inte. Det är mycket enkelt att använda F-Secures online scanner. Du installerar ett tillägg på F-Secures hemsida och så sätter scannern igång att arbeta även om du har dina andra säkerhetsprogram igång.

Health Check. Detta verktyg kollar att alla dina säkerhetsprogram är aktiverade och uppdaterade och att dina viktiga dokument och filer säkerhetskopieras som de ska.

Anti-Theft for Mobile. Det här är ett grymt bra gratisprogram som alla borde ha.  Om din mobil blir stulen kan du fjärrlåsa den eller radera allt innehåll i den genom att skicka ett sms. Om tjuven byter ut ditt SIM-kort låses telefonen och det nya SIM-kortets telefonnummer rapporteras till dig. Du kan även se var din telefon befinner sig på din dator om du via ett sms aktiverar programmets positioneringsfunktion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *